מתכון השף בלי להתנשף ...

מתכוני גורמה בצ'יק צ'ק, בלי לכלוך ובלי בלאגן.

בעזרת מוצרי ביכורים החוסכים את זמן העבודה והלכלוך תוכלו להגיע למקסימום תוצאות במינימום השקעה!

חציל מוקרם ברוטב עגבניות אטלקי משגע וקליל !

שף גבריאל פנחסוב
החומרים הדרושים
  •  2 חציל קלוי וקלוף ביכורים
    2 חציל קלוי וקלוף ביכורים

    נרכש באריזות מוכנות ברשתות המזון

    *
  • גבינת מוצרלה מגורדת
    גבינת מוצרלה מגורדת

    200 גרם

    *
  • גבינת פרמזן מגורדת
    גבינת פרמזן מגורדת

    200 גרם

    *
  • עגבניות תמר בשלות מגורדות
    עגבניות תמר בשלות מגורדות

    3 עגבניות

    *
  • עלי בזיליקום קצוצים
    עלי בזיליקום קצוצים

    חופן

    *
  • מלח, פלפל, מעט סוכר, שמן זית
    מלח, פלפל, מעט סוכר, שמן זית

    לפי הטעם

    *
אופן ההכנה:

מניחים את החציל השלם בכלי אפייה,

מחממים מעט שמן זית במחבת,

מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ 20- דקות.

מתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר על מנת לשבור את חמיצות העגבניה,
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים עוד כ 5 - דקות.

מכסיםאת החציל ברוטב עגבניות, מפזרים בנדיבות מהגבינות ואופים
בחום של 200 מעלות למשך כ 15- דקות עד שהגבינה מבעבעת.
מגישים עם לחם חם.

שף גבריאל פינחסוב

%d7%92%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%91

 

ביכורים - חצילים ופלפלים קלויים
ביכורים - ירקות קלויים בקלות