חציל מוקרם ברוטב עגבניות איטלקי משגע וקליל!

[rev_slider %d7%9e%d7%aa%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d]

מתכון השף בלי להתנשף …

מתכוני גורמה בצ'יק צ'ק, בלי לכלוך ובלי בלאגן.

בעזרת מוצרי ביכורים החוסכים את זמן העבודה והלכלוך תוכלו להגיע למקסימום תוצאות במינימום השקעה!

חציל מוקרם ברוטב עגבניות אטלקי משגע וקליל !

שף גבריאל פנחסוב
החומרים הדרושים
  •  2 חציל קלוי וקלוף ביכורים
    2 חציל קלוי וקלוף ביכורים

    נרכש באריזות מוכנות ברשתות המזון

    *

  • גבינת מוצרלה מגורדת
    גבינת מוצרלה מגורדת

    200 גרם

    *

  • גבינת פרמזן מגורדת
    גבינת פרמזן מגורדת

    200 גרם

    *

  • עגבניות תמר בשלות מגורדות
    עגבניות תמר בשלות מגורדות

    3 עגבניות

    *

  • עלי בזיליקום קצוצים
    עלי בזיליקום קצוצים

    חופן

    *

  • מלח, פלפל, מעט סוכר, שמן זית
    מלח, פלפל, מעט סוכר, שמן זית

    לפי הטעם

    *

אופן ההכנה:

מניחים את החציל השלם בכלי אפייה,

מחממים מעט שמן זית במחבת,

מוסיפים את העגבניות ומבשלים כ 20- דקות.

מתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר על מנת לשבור את חמיצות העגבניה,
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים עוד כ 5 – דקות.

מכסיםאת החציל ברוטב עגבניות, מפזרים בנדיבות מהגבינות ואופים
בחום של 200 מעלות למשך כ 15- דקות עד שהגבינה מבעבעת.
מגישים עם לחם חם.

שף גבריאל פינחסוב

%d7%92%d7%91%d7%a8%d7%99%d7%90%d7%9c-%d7%a4%d7%a0%d7%97%d7%a1%d7%95%d7%91

 

רוצים לחסוך זמן , עבודה, בלאגן ולכלוך ? הצטרפו אלינו!



הצטרפו אלינו

ביכורים – חצילים ופלפלים קלויים

https://www.youtube.com/watch?v=63QqNcaDmxM

ביכורים – ירקות קלויים בקלות

https://www.youtube.com/watch?v=7xIMX4JSZ4I

דילוג לתוכן