לקוחות יקרים, לאור המצב אנו נאלצים להאריך את ימים האספקה למשלוח לעד 14 ימי עסקים.

מדוע אנחנו מרגישים שבעים אחרי אכילת חלבון?

השאלה הזאת מעסיקה כמעט כל אדם. תחושת הרעב מלווה אותנו לאורך כל חיינו. לעתים היא מדרבנת אותנו לאכילה בלתי מבוקרת ובלתי מאוזנת. זו גם הסיבה שהחלטנו לספר לכם על אחד מהיתרונות הבריאותיים של לחם פשתן, תחושת השובע. אם אתם עוסקים בספורט או שומרים על משקל, אתם בטח מודעים לחשיבותו של החלבון לבניית מסת השריר אחרי האימון. לחילופין אם אתם רוצים לרדת במשקל, חשוב מאוד לצרוך מזונות עשירים בחלבון כדי לרדת במשקל ולא לפגוע במסת השריר.

בתפריט מאוזן מהווים החלבונים כ 15% – 20% מערכו הקלורי של המזון. אם אנחנו עוסקים בספורט נזדקק לצריכה מוגברת של חלבונים. כמובן שהצריכה משתנה בהתאם לאופי הפעילות.

חדשות טובות, בלי פחמימות. בלחם פשתן מבית ביכורים, מרכיב החלבון הוא 5.2 לכל פרוסת לחם. לחם פשתן במשקל 450 גרם מכיל כ- 123.75 גרם חלבון.

איך כל זה קשור ללחם פשתן? הנה הסוד הקטן של לחם פשתן. לחם בריאות עשיר בחלבון. מחקרים מצביעים על כך שצריכת חלבון תורמת לתחושת שובע כתוצאה מהפחתה בהפרשת הורמון גרלין. הורמון המעודד אכילה. החלבון גם אחראי לייצור מוגבר של פפטידים אשר גורמים לתחושת שובע.

בהתאם להנחיות משרד הבריאות, המינון היומי המקובל של חלבונים לאדם לא פעיל הוא 0.8 – 1.0 גרם חלבון לכל קילוגרם משקל גוף. לדוגמא, חישוב כמות החלבון המומלצת לאשה במשקל 65 קילוגרם שאינה עוסקת בספורט, 65 גרם חלבון ביום. בעקבות הצריכה המומלצת הגוף מייצר חומצות אמינו חיוניות שמסייעות בתהליכים מטבוליים.

אם אתם עוסקים בספורט ומעוניינים להפחית מאחוז השומן בגוף, אתם אמורים לצרוך חלבון בכמות של כ- 2.2 גרם חלבון לכל 1 ק"ג משקל גוף. בכל מקרה, חשוב להתייעץ עם דיאטן מוסמך.

עכשיו גם אתם יודעים מדוע אלפי ישראלים משלבים לחם פשתן בכל ארוחה. וזה לפני שסיפרנו לכם על יתרונות נוספים.

הערכים התזונתיים של לחם פשתן מקבלים אצל כל שוחרי הבריאות את הציון הגבוה ביותר. לחם פשתן הינו דל פחמימות-פחות מפחמימה לפרוסה, ומכיל 29 גר’ חלבונים ל-100 גר’, 15.7 גר’ סיבים תזונתיים ל-100 גר’, 0.9 מ”ג אומגה 3, ללא תוספת סוכר, ללא כולסטרול, ללא שומן טראנס ומיוצר מרכיבים טבעיים בלבד.

להשיג בכל רשת ניצת הדובדבן, גרין של שופרסל, רשת שופרסל, רשת AM PM, אניס ועוד בתי טבע נבחרים.

לחנות המפעל

דילוג לתוכן